• Geslaagde BeCeGe Pubquiz!

    Zaterdag 9 Maart was de eerste editie van de BeCeGe Pubquiz.
    Onder leiding van de 2 beste, strenge maar rechtvaardige, quizmasters die BeCeGe ooit gezien heeft! Rink en Imre hebben een quiz bedacht met hele orginele vragen waarbij vreemd genoeg het antwoord 'Ben Bergevoet' vaak een mogelijkheid was. Echter was dit zelde het goede antwoord tot groot verbazing van de deelnemers, die toch echt zeker dachten te weten dat Ben de uitvinder was van de sport basketball!

    Onder het genot van een paar biertjes en lekkere snacks streden de deelnemers in kleine groepen tegen elkaar. Maar er kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn! En dit was natuurlijk ook niet zomaar een groepje. In dit groepje zat niemand minder dan onze fantastische voorzitter Twan, de geweldige wedstrijdsecretaris Herman en voor de morele steun en gezelligheid was Michel erbij! Om dit groepje een beetje te verjongen en om de kleine lettertjes op het scherm te kunnen lezen zonder leesbril, was Moreno erbij.

     Alle groepjes hebben hard gestreden en vooral ook veel plezier gehad. Daarom namens BeCeGe heel erg bedankt voor alle aanmeldingen! Maar natuurlijk ook een nog grotere dank naar de mannen zonder wie dit alles niet mogelijk was: Rink en Imre!

    Na het grote succes kan ik bijna niet wachten op de volgende editie van de BeCeGe Pubquiz, maar tot die tijd even al die biertjes en snacks er weer aftrainen op het basketballveld.