• Lidmaatschap

  Becege is een vereniging die mogelijk is dankzij de inzet van vrijwilligers. Dat betekent dat we van je verwachten dat je op een aantal momenten een verplichte inzet levert en zo je steentje bijdraagt aan de vereniging.

 • Tafelen

  Leden moeten helpen bij de wedstrijden van hun clubgenoten, zodat jouw clubgenoten scheidsrechters in het veld hebben en er mensen zijn voor de wedstrijdtafel. De indeling hiervoor wordt aan het begin en halverwege het seizoen gemaakt. Wanneer een lid verhinderd is, wordt hij zelf verzocht een vervanger te zoeken. Het timen/scoren is verplicht vanaf de U12 en fluiten vanaf de U16. Het is vanaf de U16 ook verplicht om een scheidsrechterscursus te volgen, totdat deze behaald is.

 • Wedstrijdkleding

  De wedstrijdkleding wordt door de vereniging aangeschaft en aan de teams beschikbaar gesteld. Door de (ouders van) leden wordt bij toerbeurt de kleding gewassen na de wedstrijden. De kleding wordt dus niet aan individuele leden uitgedeeld, maar blijft in de teamtas. Ook is de wedstrijdkleding niet bedoeld om te dragen tijdens trainingen; daarvoor zul je zelf kleding aan moeten schaffen.

 • Vervoer

  Voor jeugdleden (t/m U20) zorgen de ouders voor vervoer tijdens uitwedstrijden. Dit schema wordt van te voren bekend gemaakt. Bent u verhinderd om te rijden, dan zult u zelf voor vervanging moeten zoeken of moeten ruilen met een ouder. Door hierover heldere afspraken te maken, levert dit in de praktijk zelden problemen op.