• Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan een aantal vernieuwingen. Zo zijn we bezig met het oprichten van een activiteitencommissie, het opstellen van nieuwe gedragsregels en het vernieuwen van de website. Een frisse, nieuwe website is aanleiding geweest om ook ons logo te vernieuwen.

    Het nieuwe logo moest aan een aantal voorwaarden voldoen. We wilden een modernere en stoerdere uitstraling, herkenbaarheid als basketballvereniging, gebruik van clubkleuren en het logo moet gebruikt kunnen worden voor communicatie op website en drukwerk.

    Het nieuwe logo is ontworpen door Chris de Niet (trainer/coach U16). Chris heeft zich bij het ontwerp laten inspireren door het allereerste logo van Becege (ontworpen in het seizoen 1977-1978). Dit logo bestond uit een pelikaan met een bal in zijn bek. Volgens de archieven van Becege is destijds om een aantal redenen gekozen voor een pelikaan: 'Volgens de redenering zijn basketballers hoogvliegers (bijvoorbeeld bij de sprongbal of een tip-in) en zou het handig zijn als je als basketballer zou beschikken over vleugels. Daarnaast zou elk Becege-lid zich veilig moeten kunnen voelen onder de vleugels van 'Papa Pelikaan'.

    Het nieuwe logo willen we onder andere terug laten komen op de website en drukwerk van de vereniging.

    Daarnaast willen we een webshop inrichten, waar kleding met het logo besteld kan worden. Je kunt hierbij denken aan trainingskleding, shooting shirts, caps en tassen. Zodra de webshop gereed is, zullen we jullie hier verder over informeren.

    Tot slot: we kunnen alle hulp gebruiken om Becege nog leuker te maken. Jouw bijdrage is daarom van harte welkom! Wil je helpen., meldt je dan bij trainer/coach of het bestuur!!