• Missie

  Becege is een gezellige en betrokken basketballvereniging in Doetinchem. Voor de leden staat plezier voorop. Verantwoordelijke en betrokken leden, bestuur, trainers, coaches, supporters en scheidsrechters maken samen de vereniging, waar zowel prestatief als recreatief kan worden gesport in een familiaire sfeer. Sportiviteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel.

 • Visie

  Becege is een basketballvereniging waar iedereen zich thuis voelt en plezier de boventoon voert. Onze vereniging is goed georganiseerd en straalt gastvrijheid en professionaliteit uit. Voorwaarden hierbij zijn: de juiste mensen op de juiste plek, het hebben en onderhouden van een financieel gezonde organisatie, een positief imago, het open blijven staan voor de wereld om ons heen en het hebben van goede relaties met belanghebbende partijen.

 • Kernwaarden

  PLEZIER

  Plezier is de belangrijkste drijfveer om te sporten. Daarom laten we zien dat basketball de leukste sport is die je kunt doen! We zorgen er ook voor dat anderen met plezier kunnen basketballen. Van klagen is nog nooit een teamgenoot beter gaan spelen of een scheidsrechter beter gaan fluiten.

  RESPECT

  Om plezierig te kunnen basketballen, hebben we respect voor elkaar, tegenstanders en scheidsrechters. Ook gaan we met respect om met onze materialen, zoals ballen en tenues.

  GROEI

  Bij Becege proberen we het beste uit onszelf te halen en te groeien. Zo leggen we de prioriteit bij opleiding en in mindere mate bij resultaten. We vinden het belangrijk dat je niet alleen groeit als basketballer, maar ook als persoon. Daar hoort onder andere bij dat je leert om je verantwoordelijkheid te nemen, verlies te accepteren, een overwinning te delen of initiatieven te nemen.

  SAMEN

  Basketball is een teamsport en doe je samen. Ook de vereniging zullen we samen draaiende moeten houden. Dat betekent dat we verwachten dat je af en toe een steentje bijdraagt om Becege leuker, mooier, beter of gezelliger te maken.

 • Motto

  Samen zijn we Becege!