• 2023 komt ten einde zodat wij volop van 2024 kunnen gaan genieten! Becege wenst alle leden, ouders en verzorgers een prettige jaarwisseling.

  Hierbij het nieuwe schema voor de komende wedstrijden:  Tafelschema tweede seizoenshelft 2023-2024

  Bij de indeling van dit schema waren er extra uitdagingen waar we zelf geen invloed op hadden. Onder andere dat de seniorenteams op speeldagen uitspelen, waar de rest van de jeugdteams een thuiswedstrijd hebben. Hierdoor komt het voor dat leden zonder (thuis)wedstrijd speciaal voor een taak naar de zaal moeten komen. Dit was onvermijdelijk! Er is geprobeerd zoveel mogelijk aansluitend te plannen en de minder praktische taken per lid te verdelen.

  Het bestuur wil alle leden, ouders en verzorgers op het hart drukken dat de wedstrijden alleen mogelijk zijn met de inzet van iedereen. Zonder fluiters of tafelaars kan de wedstrijd niet doorgaan. Het desbetreffende schema is gemaakt om voor een eerlijke verdeling te zorgen.

  Helaas hebben wij moeten waarnemen dat er in de afgelopen wedstrijdseizoen met regelmaat wedstrijden waren waarbij tafelaars en/of fluiters niet aanwezig waren. Dit vinden wij niet acceptabel. Wij betreuren dat het noodzakelijk blijkt te zijn, maar voelen ons gedwongen om consequenties te verbinden aan het niet opvolgen van de indeling van fluiters en tafelaars.

  Hierbij de spelregels voor de tafelaars en fluiters:
  - Ben je ingedeeld dan ben je ook verantwoordelijk voor het opvullen van die plek. Schrijf het dus gelijk in jouw agenda om het niet te vergeten.
  - Ben je niet aanwezig wanneer je ingedeeld staat? Dan wordt je uitgesloten van het meedoen aan de volgende wedstrijd van jouw team.
  - Het is nog steeds mogelijk om te ruilen als het moet. Heb je alles geprobeerd en lukt het echt niet? Laat het uiterlijk 5 dagen voor de desbetreffende wedstrijd aan het bestuur weten via secretaris@becege.nl, dan kunnen we kijken of er nog een andere oplossing is. En komen we op wedstrijddagen niet voor onaangename verassingen te staan.
  - Ruil met iemand die geschikt is de taak over te nemen: gebruik je gezonde verstand en zorg dat fluiters bijvoorbeeld zelf actief zijn in een hogere leeftijdscategorie. Aan de tafel moet minimaal één lid van de U14 categorie of hoger zitten.