• Vertrouwenscontactpersoon: Ellen Meijerman

  Beste Becege-leden, familie en betrokkenen,

  Hierbij stel ik mij voor als de Vertrouwens Contact Persoon (VCP) van Becege.

  Mijn naam is Ellen Meijerman en woon samen mijn 3 honden en twee katten in Gendringen. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg en begeleid mensen met o.a. een psychische kwetsbaarheid, autisme en Niet Aangeboren Hersenletsel in de thuissituatie.

  Naast mijn werk heb ik hobby’s zoals wandelen, zwemmen, lezen en natuurlijk basketball. Vanaf mijn 9de tot mijn 20ste speelde ik basketball bij Becege. Wij woonden op een steenworp afstand van de sporthal in Gaanderen dus waren wij (met zus) veel in de sporthal te vinden. Door studie, werk en verhuizingen kwam daar een einde aan. Na 25 jaar ben ik vorig jaar teruggekeerd bij Becege na een oproep op Facebook, waarbij de recreanten versterking zochten. Ook nu speel ik weer met veel plezier basketball binnen de mooie vereniging die Becege altijd is geweest.

  Op de website van Becege stond vermeld dat er een Vertrouwenspersoon werd gezocht. Hierop heb ik gereageerd en een gesprek gehad met Twan Rosmalen (destijds voorzitter). Na dit gesprek heb ik besloten deze rol op mij te nemen en samen met o.a. bestuur, trainers en coaches een bijdrage te leveren aan een sociaal en veilige sportomgeving. Becege heeft een sociaal en veilige sportomgeving hoog in het vaandel staan! Door een VCP aan te stellen geeft de vereniging een signaal af. Op de website van Becege is de rol van de VCP beschreven.

  Mochten er vragen zijn schroom niet mij te benaderen.

  Met vriendelijke en sportieve groet,

  Ellen Meijerman

  Tel. 06-52628754

  Mail: ellenm.73@hotmail.com

 • Vertrouwenspersoon NBB

  Als je het prettiger vindt om contact te hebben met iemand van buiten Becege, dan kun je terecht bij een vertrouwenscontactpersoon (VCP) van de Nederlandse Basketball Bond. Meer informatie vind je op de site van de NBB: Vertrouwenscontactpersoon NBB.