• Meedoenarrangement

  Wat is het meedoenarrangement?

  Becege ’74 doet mee met het Meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem. Alle inwoners met een (gezamenlijk) inkomen tot netto 130% van de bijstandsnorm komen in aanmerking voor het Meedoenarrangement.

   

  U doet uw aanmelding vanaf 16 januari 2023 voor het meedoen jaar 2023. Krijgt u een toekenning, dan ontvangt u punten om te besteden aan activiteiten. Het aantal punten dat u krijgt is gebaseerd op uw leeftijd:

  • 0-4 jaar: 450 punten ter waarde van € 225,-
  • 4-18 jaar: 900 punten ter waarde van € 450,-
  • 18 jaar en ouder: 500 punten ter waarde van € 250,-

   

  Komt u in aanmerking? Check het op de website van het Meedoenarrangement: https://meedoenarrangement.nl/#test-popup

   

  Hoe werkt het?

  1. Meld u aan via de website van het Meedoenarrangement. Lever al u gegevens aan en de gemeente toetst of u daadwerkelijk in aanmerking komt.
  2. Kijk bij het aanbod, typ in de zoekbalk naar ‘Becege’ en kies het lidmaatschap dat bij jou past.
  3. Bestel het lidmaatschap. Wij ontvangen automatisch een bevestiging van uw bestelling en bereiden uw lidmaatschap voor in onze administratie.
  4. Bekijk de trainingstijden van onze teams via onderstaande link:

  https://www.becege.nl/trainingstijden. Volg een training van het team in jou leeftijdscategorie. Mocht er een tweede of derde team zijn, dan stroom je altijd in bij het laagste team (deze hebben het hoogste nummer).

   

  Voorbeelden:

  • Een jongen of meisje van 12 of 13 jaar, mag op training komen bij het laagste team in de X14 categorie.
  • Een jongen of meisje van 10 of 11 jaar, mag op training komen bij het laagste team in de X12 categorie.

   

  1. Belangrijk: neem bij de eerste training uw afhaalbewijs uitgeprint mee en lever deze in bij de trainer. Dit is jullie betaling aan onze vereniging en daarmee de start van het lidmaatschap. Zonder afhaalbewijs kan uw deelname aan de training geweigerd worden!

   

  Afmelden?

  Merkt u dat het niet bevalt of dat de sport niet is wat u verwacht had? Dat kan natuurlijk altijd. Meldt u dan even af met een e-mail naar ledenadministratie@becege.nl. Ook andere vragen met betrekking tot het meedoenarrangement zijn welkom op dit mailadres!